Over mij

Chamera Chan Jong Chu

♥ Van toen tot nu 
 

Hieronder vind je het verhaal hoe het allemaal begon en waarom ik nu doe wat ik doe.

Mini Chamera

Als klein meisje lachte ik hard, zong hard, praatte veel, snel, rende en klom op vanalles! Mijn innerlijke wereld was zeer fantasierijk en ik hield ervan om alleen te zijn, gesprekken te voeren met innerlijke fantasievrienden en vond het leuk om de wereld om mij heen te ontdekken. Mijn jeugd was niet als vanzelfsprekend. Niet alleen door de invloed vanuit mijn surinaamse roots, maar omdat ik al vroeg begon met kunstschaatsen, wat uiteindelijk zou uitmonden in een kunstschaatscarriére op topniveau. Veel trainen, hard werken en vooral veel vragen van mijn eigen lijf, resulteerde dat ik het kind in mijzelf kwijt begon te raken. Op mijn 16de levensjaar besloot ik om te stoppen met kunstschaatsen en was ik compleet vergeten wie ik echt was. Als ongelukkig puber zonder wortels en worstelde lang met mijn gevoelens, emoties en gevoeligheid.

Yoga & Meditatie

Yoga
In 2014 volgde ik een yogales, mijn lijf deed pijn maar door yoga kwam er een dieper gevoel in mijzelf weer naar boven. Ik wist en voelde het, hier moet ik mee door! Door mijn basis als kunstschaatser begreep ik snel het uitlijnen van mijn lijf, waar de yoga houdingen om vragen. Al snel ontdekte ik de disbalans in mijn lijf en vond ik het een leuke uitdaging om te onderzoeken om mijn fysiek in het midden te plaatsen. Toen ik meer balans in mijn lijf kreeg, resulteerde dit tot meer balans in mijn mind en zo begon mijn spirit onbewust weer meer te stromen.

Spirituele ervaringen
In 2014 besloot ik een yogaopleiding te volgen waarin veel gemediteerd werd. Tijdens deze meditaties kon ik volledig opgaan in het universum. Na veel zelfonderzoek snap ik nu ook hoe dit toen kon. Er mochten zaadjes gepland worden in mijn bewustzijn die mijn nieuwsgierigheid wekten in de menselijke multi-dimensionale aard van het zijn. Tijdens deze meditaties, voelde ik mij even helemaal VREDIG, ik stroomde weer, mijn mind had even helemaal niets te zeggen. Het voelde alsof ik in een warm bad terecht kwam, waarin ik diep kon ontspannen. Dit gevoel hield zich in het begin maar 3 minuten aan, maar maakte enorm veel in mij los.

Interesse in spiritualiteit groeide
Zo vredig dat ik mijzelf voelde in die 3 minuten tijdens de meditatie, zo ellendig voelde ik mij eenmaal weer terug in het fysieke. Het voelde als een cadeau dat ik kreeg via mijn eigen ziel, ‘Chamera, het kan vredig zijn in jou, de vrede is er al’. Mijn pad ging verder met de weg vrij te maken zodat ik beter kon stromen. Mijn volledige wezen hier te laten gronden, in dit leven, zodat het verschil tussen hoe ik me voel tijdens meditatie en voel in het dagelijks leven, aanzienlijk minder groot is. Dit is vanaf die dag mijn levensdoel geworden, dit is groot, immens groot en het brengt tot hele gave ontdekkingen. Ik hou van dit pad! De weg om dit te doen in je highest excitement, je frequentie verhogen, extase meenemen in het aardse bestaan op eigen kracht, helpt om het schaduwstuk dat ook gezien wilt worden, makkelijker en zachter in te zien. Zelfonderzoek in hogere dimensies, erachter komen wat de diepste geheimen van jouw ziel zijn, is zo mooi. Magisch is het. De magie meenemen op aarde, is Gaia’s allergrootste wens. Dat ieder mens hier Volledig mag zijn. Ik wens jou dit ook van harte toe!

Tijdens mijn zoektocht in de spirituele wereld heeft yoga gezorgd voor een goede solide basis, die ik nog steeds diep koester in mijn hart. Maar iets in mij was nog zo aan het bonken en vragen naar aandacht. Op een vakantie in Kreta in 2016, gaf een prachtige vrouw aan mij een energiehealing. Zij liet mijn energie weer stromen. Hier hoorde ik haar stem zo duidelijk in mijn hoofd, ik hoorde de mantra’s die ze uitsprak tegen mijn ziel “come to your true essence”. Vol verbazing kwam ik uit de healing, vertelde het haar en ze zei tegen mij ‘you’ve got it all’. Vol verwondering en verbazing ging ik weg, met stomheid geslagen. Wat is er nou net gebeurd?! Het heeft er tot toe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen in Reiki en hierna heb ik Reiki 1 en 2 doorlopen. Verschillende momenten dat ik terecht kwam in de hemel op aarde, maar alsnog bleef het verschil groot tussen hoe ik me voelde in die hogere frequenties en in mijn aardse bestaan. Praktisch gezien, overkwam het mij vaker, of wakkerde iemand anders het Hogere deel van mezelf mij aan, ik deed het niet zelf.

Christusbewustzijn
Het Hart de brug. Aaarghh het Hart… Jaaaaaa…. Het was begin 2018 tijdens de opleiding ET healing practiocioner dat ik bewust terug kwam in mijn Hart. Het hart de brug naar mijn Hogere Zelf en hoe deze kan stromen in het lagere lijf en zo kan gronden in mijn voeten en handen. Voor mij is dat waar het Hart voor bedoeld is. Het hart in de hogere frequenties, voorbij de 3de dimensie Matrix, leidend naar de 5de dimensie. De beweging van het denken naar het voelen. Letterlijk de hemel op aarde brengen.

Ontmoeting met Jezus
In 2017 deed ik mee aan een workshop, Reizen met je Gids. Tijdens de reis vloog ik weg, de lucht in. Hevig cirkelend als eerste, later werd het steeds zachter en kwamen prachtige decors naar voren en begon ik te dansen. Mijn spirit begon te dansen, we dansten steeds hoger en hoger. En zo achter een deurtje verscheen Jezus, Jessua. We dansten samen, steeds hoger en hoger. Het was een prachtige ervaring, de tranen rolden over mijn wangen. Eenmaal weer uit de meditatie, kwam mijn mind weer om de hoek kijken, dit kan toch niet? Wat moet Jezus nou weer met mij?
Ik begon mij te verdiepen in het Christusbewustzijn en voelde hen zo sterk aan mijn zijde tijdens meditaties. De onvoorwaardelijke liefde van Moeder Maria, die haar armen voor mij spreidde en Jezus die mij zo liefdevol leert hoe ik duidelijker kan invoelen in mijn eigen hart. En sinds nog niet zo heel lang geleden, voel ik ook de energie van Maria Magdalena die mij helpt. Helpen vooral in het belichamen van mijn Hogere Zelf in het lagere lijf, ik noem haar de Wilde Wijze vrouw.
Tijdens healing sessies komen zij ook vaak naar voren om zich kenbaar te maken en vooral ook om die de healing ontvangt aan te moedigen zich te verbinden met hun eigen Hart en zich te verbinden met hen. Ik vind het zo magisch mooi hoe zij zo duidelijk hun hartenboodschap overdragen. Dat een ieder, niemand uitgesloten zich kan verbinden met hun Ware, Totale Zelf, met als portaal het Hart.
Kosmisch Bewustzijn
Voordat ik met de ET healing opleiding begon werd ik intuïtief aangetrokken naar informatie over kosmisch bewustzijn, hybride kinderen, buitenaardse gidsen enz.. Het kwam niet eens in mij op dat hier meer mensen in Nederland mee bezig waren. Het waren ook de buitenaardse gidsen die mij leerden hoe belangrijk het HART was. Hoe belangrijk het is om in hoge frequenties te leven, in ieder geval een paar minuten per dag. Om dit vooral bewust te doen. En vooral hoe de schaduw omgebogen kon worden naar goudstukken.

Desondanks mijn interesse in buitenaardse gidsen, had ik moeite om mij te verbinden met mijn eerste gids, Howard. Howard is een mannelijke leeuw, een witte leeuw. De kracht die in hem huisde, zijn gezicht, ik kon en durfde er niet goed naar te kijken.
Een leeuw die weet dat hij de Bron is, die diep weet en die niemand maar dan ook niemand van zijn midden af kan halen. Ik voelde mij een beetje geïntimideerd. Howard kan mij nu als de allerbeste spiegelen, als ik het even niet meer weet en ik aan hem vragen stel over wat ik niet kan zien. Hij kan in 1 beeld mijn hele verhaal vertellen. Hij is de spiegel van mijn blinde vlek en hij pakt het nooit mooier in dan dat het is. Howard is altijd recht voor de raap. Waarom ik zo bang voor Howard was? Ik denk omdat ik in die tijd mijn eigen ‘grootheid’ niet wilde en ook niet kon inzien. Het voelde alsof ik een neergeslagen lammetje was en ik zag in de spiegel juist een leeuw…

Zo kwam Cefilon naar voren, mijn allerliefste drakengids. Toen de emotie angst sterk aanwezig was, angst om mij te verbinden met mijn eigen spirit, nam Cefilon mij mee op haar rug. Ze liet me weer dansen en vooral spelen. Ze kronkelt prachtige symbolen en ze liet mij ook tekenen, ondanks dat ik haar niet kan ‘horen’, is haar energie zo overduidelijk aanwezig, ze voelt als mijzelf. Ze maakte mij nieuwsgierig voor alles wat in mij huisde en ik ben innig dankbaar dat zij in mijn leven vloog.

Mijn awakeningproces ging erg snel. En zoals ik al zei, gaat dit proces door tot aan de allerlaatste dag van mijn leven. En dat maakt het zo leuk! Ik hou ervan om te ontdekken wat mijn frequentie verhoogt. Uitdagingen aangaan die soms echt niet leuk lijken, leiden vaak naar dat ik pareltjes vindt in mijn eigen bewustzijn. Ik hou ervan om de magie te vinden in het fysieke bestaan! Het vraagt wel lef om dit te blijven zien.


06 24702828 | Chameracjc@gmail.com

Stel je vraag via WhatsApp